Trappstädning Linköping

Att städa trappor är något som vi tycker väldigt mycket om. I trappuppgångar kommer det oftast in mycket smuts och skräp utifrån, därför är det viktigt att kontinuerligt hålla trapporna rena för att besökare ska få ett bra första intryck. 

Trappstädning finns tillgängligt för både företag såväl som privatpersoner i Linköping. Städningen kan självklart anpassas om det finns några specifika önskemål eller behov.

Dammsugning, sopning, torrmoppning och skurning av trappan ingår vanligtvis. Även dammtorkning av handtag och trappräcken.

Här finns även kompetensen att genomföra fönsterputsning eller annan tilläggstjänst i samband med vår trappstädning. Naturligtvis bestämmer ni helt själva vilken typ av arbete vi ska genomföra.

Eftersom vi har bra koll på de lokaler och trappor vi städar har vi möjligheten att upptäcka och kontakta fastighetsägaren om något såsom skadegörelse, möjlig vattenläcka eller trasig belysning skulle inträffa.

Det lättaste sättet att kontakta oss är genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan. Vi finns för er i Linköping och Östergötland

Välkommen till GlanStäd – Trappstädning i Linköping med omnejd

Välkommen till oss på GladStäd, vi arbetar bland annat med trappstädning i Linköping. Målet med vårt arbete är att underlätta för er i vardagen och skapa en trivsam miljö. Vi utgår från Linköping men arbetar i hela Östergötland.

Detta görs genom ett vänligt och personligt bemötande till samtliga kunder, även den bästa möjliga städservice. Så med det sagt, låt oss hjälpa dig. Vårt arbete hjälper dig att både spara tid och få mer energi till att annat viktigt i din vardag. Städningen ordnar vi!

Flyttstäd Östergötland

GlanStäd | 0739-943 525 | info@glanstad.se