Lagerstädning Norrköping

Lagerstädning

Med hjälp av oss på GlanStäd kan vi säkerställa att ni har en ren och fräsch lagerlokal. Istället för att behöva tänka på städningen kan du fokusera på det som faktiskt är viktigt, nämligen att driva din verksamhet! Vår lagerstädning resulterar i att personal får befinna sig i en miljö fri från smuts samt bakterier. Vi städar alla möjliga lager- industrilokaler. Vår utgångspunkt är i Norrköping men vi utför givetvis uppdrag på närliggande orter också, tveka inte på att kontakta oss om du är intresserad av vad vi har att erbjuda.

Det som ingår i en lagerstädning kan variera mycket från uppdrag till uppdrag, olika företag har olika arbetsplatser. Varje kund har specifika önskemål och behov för sin arbetsplats. Självklart är vi väldigt flexibla och anpassningsbara för att på bästa sätt tillgodose önskemålen som finns. 

Lager- och industrilokaler skiljer sig ganska mycket från en städning i någons hem. Det är oftast väldigt smutsiga och slitna ytor som behöver behandlas, vilket kan innebära speciella städmetoder för att få lokalen ren. Lagerstädning kräver noggrannhet och kvalitet i utförande, något vi på GlanStäd besitter. Vi har en meriterande erfarenhet av lagerstädningar runtomkring Norrköping.

Det lättaste sättet att kontakta oss är genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan. Vi erbjuder lagerstädning i Norrköping med omnejd

Välkommen till GlanStäd – Lagerstädning i Norrköping med omnejd

Välkommen till oss på GladStäd, vi arbetar bland annat med företagsstäd i Norrköping. Målet med vårt arbete är att underlätta för er i vardagen. Vi utgår från Linköping men arbetar i hela Östergötland, bland annat Norrköping.

Detta görs genom ett vänligt och personligt bemötande till samtliga kunder, även den bästa möjliga städservice. Så med det sagt, låt oss hjälpa dig. Vårt arbete hjälper dig att både spara tid och få mer energi till att driva ditt företag framåt. Städningen ordnar vi!

Flyttstäd Östergötland

GlanStäd | 0739-943 525 | info@glanstad.se