Skolstädning Norrköping

Skolstädning Norrköping

Skolstädning

Vi erbjuder en ordentlig städning av förskolor och skolor i Norrköping. När vi ansvarar för städningen ser vi till att både barn och personal får en renlig miljö. Skolan är en plats där smuts och bakterier samlas fort, låt oss se till att avlägsna det lika snabbt! Vi på GlanStäd värnar om miljön och därför är det en självklarhet för oss att alltid använda miljövänliga produkter vid varje städning.

Naturligtvis genomförs vår skolstäd utifrån era önskemål och behov. Vi erbjuder alltid en effektiv och noggrann process. Kontakta oss redan idag för skolstädning, vi arbetar i Norrköping.

Välkommen till GlanStäd – Vi erbjuder skolstäd i Norrköping

Välkommen till oss på GladStäd, vi arbetar bland annat med skolstädning i Norrköping. Målet med vårt arbete är att underlätta er verksamhet och bidra till en trivsam miljö för barn och personal. Vi utgår från Linköping men erbjuder våra skolstädning även till er Norrköping.

Vår städning genomförs med ett vänligt och personligt bemötande till samtliga kunder, även den bästa möjliga städservice. Så med det sagt, låt oss hjälpa dig få ett skinande rent resultat. Vårt arbete hjälper er att både spara tid och få mer energi till annat. När du anlitar oss kan du fokusera på verksamhetens andra måsten, för städningen ordnar vi!

Är ni i Norrköping intresserade av skolstädning? Tveka inte på att höra av dig till oss, tillsammans hittar vi den bästa lösningen för er!

Självklart erbjuder vi även fler tjänster utöver skolstädning, är du nyfiken på att läsa mer om vårt utbud? Kolla här!

Flyttstäd Östergötland

GlanStäd | 0739-943 525 | info@glanstad.se