Lokalvård Norrköping

Lokalvård

Med hjälp av oss på GlanStäd kan vi säkerställa att ni får en förstklassig lokalvård. Istället för att behöva tänka på städningen kan du fokusera på det som faktiskt är viktigt, nämligen att driva er verksamhet! Vår lokalvård resulterar i att personal och besökare får befinna sig i en miljö fri från smuts samt bakterier. Vår utgångspunkt är i Norrköping men vi utför givetvis uppdrag på närliggande orter också, tveka inte på att kontakta oss om du är intresserad av vad vi har att erbjuda.

Det som ingår i lokalvård kan variera mycket från uppdrag till uppdrag, olika företag har olika arbetsplatser. Varje kund har specifika önskemål och behov för sin arbetsplats. Självklart är vi väldigt flexibla och anpassningsbara för att på bästa sätt tillgodose önskemålen som finns.

När det kommer till lokalvård så finns det mycket som skiljer sig från en hemstädning. Ytorna som behandlas vid lokalvård tenderar till att vara smutsigare, med tanke på att det oftast är en större rörelse av folk. Lokalvård kan därför kräva speciella metoder för att få ett skinande rent resultat. Metoder som vi på GlanStäd naturligtvis besitter. Vi har en meriterande erfarenhet av lokalvård runtomkring Norrköping.

Det lättaste sättet att kontakta oss är genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan. Vi erbjuder lokalvård i Norrköping med omnejd

Välkommen till GlanStäd – Lokalvård i Norrköping med omnejd

Välkommen till oss på GladStäd, vi arbetar bland annat med lokalvård i Norrköping. Målet med vårt arbete är att underlätta för er i vardagen. Vi utgår från Linköping men arbetar i hela Östergötland, bland annat Norrköping.

Detta görs genom ett vänligt och personligt bemötande till samtliga kunder, även den bästa möjliga städservice. Så med det sagt, låt oss hjälpa dig. Vårt arbete hjälper dig att både spara tid och få mer energi till att driva ditt företag framåt. Städningen ordnar vi!

Flyttstäd Östergötland

GlanStäd | 0739-943 525 | info@glanstad.se