Städfirma Norrköping

GlanStäd

Välkommen till oss på GladStäd, vi är en städfirma i närheten av Norrköping som erbjuder ett brett utbud av tjänster. Målet med vårt arbete är att underlätta människors vardag och hjälpa företag att fokusera på sin verksamhet. Vi utgår från Linköping men vår städfirm erbjuder tjänster till hela Östergötland, även Norrköping.

Vår städfirma genomför uppdrag med ett vänligt och personligt bemötande till samtliga kunder, även den bästa möjliga städservice. Så med det sagt, låt oss hjälpa dig få ett skinande rent resultat. Vårt arbete hjälper er att både spara tid och få mer energi till annat. När du anlitar oss kan du fokusera på din fritid och andra måsten, för städningen ordnar vi!

Är du intresserad av vad vi har att erbjuda? Tveka inte på att höra av dig till oss, tillsammans hittar vi den bästa lösningen för er! Vi är ett tryggt val av städfirma för dig i Nörrköping!

Städfirma Norrköping

Städtjänster för privatpersoner

Till privatpersoner i Norrköping kan vår städfirma erbjuda ett brett utbud av tjänster, självklart levererar vi alltid ett arbete med fokus på kvalitet. Vi är en professionell städfirma som genomför allt från hemstädningar och storstädningar till flyttstädningar samt visningsstädningar. Dessutom kan du även få hjälp med fönsterputsning.

Glöm inte bort att ta reda på om du är berättigad för RUT-avdraget!

Städtjänster för företag

Åt företag i Norrköping kan vi bidra till att skapa en trivsam miljö för alla som vistas i lokalen. Oavsett om ni har butik, restaurang, kontor, lagerlokal eller en skola så kan ni alltid räkna med att vår städfirma finns där för att bidra med vår expertis.

Genom att anlita en städfirma kan ni som företag lägga mer fokus på er kärnverksamhet.

Flyttstäd Östergötland

GlanStäd | 0739-943 525 | info@glanstad.se